VPN voor Popcorntime

De beste VPN provider voor het gebruik van Popcorntime · 2020

Meest gekozen
Goose VPN
★ ★ ★ ★ ★
9.0
Snelheid
perfect voor streaming
Vanaf
€ 2,60 per maand
Onbeperkt toegang
tot alle streaming sites
bekijk deze deal
  • Perfect voor streamen van films en series
  • Stream met Goose VPN op meerdere apparaten tegelijkertijd
  • Actie: Nu tijdelijk 80% korting!
Nord VPN
★ ★ ★ ★ ★
9.8
Snelheid
perfect voor streaming
Vanaf
€ 3,17 per maand
Altijd veilig
beveiligde verbinding
bekijk deze deal
  • Ideaal voor streamen tijdens je vakantie
  • Streamen zonder onderbrekingen: altijd snel
  • Surf en stream altijd veilig dankzij de automatische versleuteling
ExpressVPN
★ ★ ★ ★ ★
9.8
Snelheid
perfect voor streaming
Vanaf
€ 7,50 per maand
Altijd veilig
meest betrouwbaar
bekijk deze deal
  • Toegang tot gecensureerde sites, diensten en streaming sites
  • Krijg toegang tot Netflix, Hulu, Spotify, BBC iPlayer en andere streaming diensten
  • Facebook of Whatsapp deblokkeren in het buitenland

Popcorntime kijken via VPN

Wat is Popcorntime?

Popcorntime is een gratis streamingsdienst voor films en series. Je hoeft geen auteurskosten te betalen aan makers van de content en zorgt Popcorntime zelf voor het vinden van de juiste torrents. Deze hoef jij dus niet zelf te downloaden. Klinkt gemakkelijk, toch? Helaas is het in Nederland en België niet toegestaan om via Popcorntime te streamen. Doe je dat toch, zorg er dan voor dat je gegevens goed beschermd zijn, zodat het niet zichtbaar is dat jij op deze manier films en series kijkt. Eén manier is een VPN voor Popcorntime.

VPN voor Popcorntime

Welke VPN moet ik dan kiezen?

In principe is elke VPN geschikt voor het gebruik van Popcorntime. Wel belangrijk is dat de internetverbinding goed en snel is, omdat voor streamen een goede internetverbinding vereist is. Is je verbinding niet goed en snel, dan is de kans groot dat je scherm gaat haperen of dat de film of serie die je wilt kijken heel lang moet laden. Een ‘kill switch’ voorkomt dat je gegevens op straat komen te liggen als bijvoorbeeld de VPN-verbinding uitvalt tijdens het streamen. Je internetverkeer wordt met een ‘kill switch’ direct geblokkeerd. Goede VPN-verbindingen met een ‘kill switch’ die geschikt zijn voor Popcorntime zijn bijvoorbeeld CyberGhost, NordPVN of ExpressVPN. Heb je een keuze gemaakt tussen alle aanbieders en een abonnement afgesloten? Dan kan je ongestoord en onbeperkt films en series streamen via Popcorntime.

Is dan echt alles veilig?

Is dan echt alles veilig?

Helemaal veilig is je internetverkeer nooit, dus ga voorzichtig met je gegevens om. Je IP-adres bijvoorbeeld, is voor iedereen zichtbaar zonder VPN-verbinding. Dit kan je voorkomen door een versleutelde verbinding te maken met een streamingsdienst (in dit geval een VPN-verbinding voor Popcorntime). Op die manier kan niemand achterhalen wat je downloadt. Omdat streamen met behulp van Popcorntime in sommige landen streng verboden is, is dat zeker raadzaam.