De beste VPN voor games

De beste VPN providers voor online gaming · 2020

Meest gekozen
Goose VPN
★ ★ ★ ★ ★
9.0
Snelheid
perfect voor gaming
Vanaf
€ 2,60 per maand
Onbeperkt toegang
tot alle streaming sites
bekijk deze deal
  • Perfect voor streamen van films en series
  • Stream met Goose VPN op meerdere apparaten tegelijkertijd
  • Actie: Nu tijdelijk 80% korting!
Nord VPN
★ ★ ★ ★ ★
9.8
Snelheid
perfect voor gaming
Vanaf
€ 3,17 per maand
Altijd veilig
beveiligde verbinding
bekijk deze deal
  • Ideaal voor streamen tijdens je vakantie
  • Streamen zonder onderbrekingen: altijd snel
  • Surf en stream altijd veilig dankzij de automatische versleuteling
ExpressVPN
★ ★ ★ ★ ★
9.8
Snelheid
perfect voor gaming
Vanaf
€ 7,50 per maand
Altijd veilig
meest betrouwbaar
bekijk deze deal
  • Toegang tot gecensureerde sites, diensten en streaming sites
  • Krijg toegang tot Netflix, Hulu, Spotify, BBC iPlayer en andere streaming diensten
  • Facebook of Whatsapp deblokkeren in het buitenland

Hoe kun je veilig gamen?

Online veiligheid wordt een steeds belangrijkere factor in de wereld van vandaag. Zo ook bij het spelen van videogames. Miljoenen gamers spelen dagelijks wereldwijd online tegen elkaar. Gedurende zo’n gamesessie wordt er veel data vanaf computers of game consoles zoals de Playstation of Xbox naar elkaar verstuurd. Dat deze data snel wordt verstuurd is belangrijk zodat je elkaar zonder ‘latency’, ook wel vertraging genoemd, in het spel ziet. Echter, wordt er achter de schermen ook veel gebruikersinformatie doorgestuurd waar jij je als speler vaak niet bewust van bent.

Hoe kun je veilig gamen?

VPN speciaal voor games

Jezelf beschermen tegen cybercriminelen terwijl je rustig een spelletje aan het doen bent is dus geen overbodige luxe meer. Gelukkig bestaat daar ook een vrij eenvoudige oplossing voor, namelijk door gebruik te maken van een VPN. Een VPN zorgt ervoor dat je data versleuteld over het internet wordt verstuurd. Hierdoor kunnen hackers niet bij jouw persoonlijke informatie komen. Meer weten? Lees het in ons artikel wat is een VPN. In principe versleutelt elke VPN je gegevens. Echter zijn er een tal van andere variabelen belangrijk voor het kiezen van de juiste VPN. Ons team heeft uitgebreid onderzoek gedaan en verschillende VPN providers getest. Met de volgende top 3 VPN’s kun jij zorgeloos en veilig gamen:

NordVPN als beste uit de test voor online gaming

Met stipt op nummer 1 staat NordVPN als beste VPN voor online gaming. Voor online gamen is het belangrijk dat de VPN een wereldwijde dekking heeft als het gaat om servers. NordVPN heeft met zijn 3.500 servers in 61 landen de beste dekking binnen de VPN markt. Daarnaast zijn de servers erg snel zodat je zonder latency ‘lag’ door het level kunt lopen. Dankzij de meest geavanceerde beveiligingsfuncties is je computer of gameconsole goed bescherd bent tegen DDoS-aanvallen. Nog niet helemaal overtuigd? Probeer dan hier hun 30-dagen-niet-goed-geld-terug-trial.

ExpressVPN. De Nummer 2 VPN provider voor online gaming

ExpressVPN is niet voor niets de nummer #2 VPN provider als het gaat om gamen. Deze provider is namelijk één van de snelste op de markt en daarom dus ideaal als het gaat om online gamen. Met zijn meer dan 3.000 servers over meer dan 90 verschilende landen is er een uitstekende wereldwijde dekking. De DNS-servers houden niks aan logbestanden bij waardoor data nog sneller over de server kan gaan. Zeker weten of deze VPN het beste bij jou past? Start dan hier vandaag nog de gratis trial.

Cyberghost. De nummer #3 VPN voor online gaming

De nummer drie die door ons wordt aanbevolen is Cyberghost. Deze provider is met zijn 3700 servers verspreid over de wereld ook erg snel. Daarnaast is die ten opzichte van andere VPN providers ook erg gebruiksvriendelijk. Door middel van verschillende gebruikersprofielen selecteert de VPN automatisch de instellingen die op dat moment het beste bij jou passen. Je kunt met het gehele gezin of met vrienden gebruikmaken van deze VPN doordat je er tot met wel 5 verschillende apparaten op kunt zitten. Mede daarom is deze provider een hele goede derde keuze. Probeer je deze provider, maar ben je er toch niet helemaal tevreden over dan kun je binnen 45 dagen nog je geld terug krijgen.